Græske hunde

Håb for de græske hunde ??

Dette afsnit handler om, hvordan grækerne i vid udstrækning behandler deres hunde - og katte for den sags skyld. For os danskere er hunde oftest en del af en familie, hvilket de også i nogen grad er for grækerne - jeg har heldigvis endnu ikke hørt, at de som i Østen spiser hunde - men til forskel for de fleste danske hundeejere, har grækerne alligevel en helt anden mentalitet. De forgifter hunde for at slippe af med dem, de "sparker" dem ud af hjemmet, når de fex ikke længere gider have dem - binder dem i skoven, oppe i bjergene. De hunde, der overlever den brutale behandling, lever et kummerligt liv på gader og stræder uden sikkerhed for at få mad og vand.
Det er jo ikke just det, man ser, når man som turist i Grækenland bevæger sig rundt og ser alle de smukke steder og møder de meget gæstfrie grækere. Men sådan er bagsiden af postkortet.
Der er af den grund en gruppe mennesker her i Danmark, der har taget initiativ til at danne foreningen "Græske hunde", som består af frivillige, der formidler kontakt til danskere, som ønsker at adoptere en hund fra Grækenland for 2000 kr til at dække udgifterne for at få hunden dyrlægebehandlet og sendt til Danmark, - samt af plejefamilier, der tager sig af hunde, som ikke på forhånd er adopteret, inden de kommer til Danmark.
Så støt en rigtig god sag og adopter en hund, eller meld dig ind i foreningen.
Kig ind på http://www.graeskehunde.dk/ og læs både de gode og de dårlige historier.
Har du noget på hjerte, er du velkommen til at skrive i min gæstebog.

Indlæg fra en adoptiv hunde"mor"

Nu synes jeg der er på tide, at der bliver gjort noget - men hvad, og hvordan opnår man bedst noget????

Jeg har gennem den sidste måneds tid gået og ventet på min lille hund, som jeg har adopteret fra Grækenland. Som mange måske har set, har der den sidste uges tid været flere indslag i fjernsynet og i aviser og blade om 7 stakkels små hvalpe, som var på vej til Danmark til et bedre liv, men som er blevet tilbageholdt af de græske myndigheder, fordi myndighederne dernede ikke vil have, at de bliver taget ud af landet - bla. fordi de tror, at de bliver brugt til dyreforsøg!!!
Samtidig mener de selv, at deres hunde har det godt hvor de er.
Over 300 hunde har fået nye hjem via organisationen "Græske Hunde", og der er også dem, som skal sørge for, at min hund kommer hjem. Indtil videre er den dog blevet tilbageholdt 2 gange i lufthavnen af myndighederne, og er derfor ikke kommet til Danmark endnu.
Via "Græske Hunde" (og når jeg har været på ferie) har jeg oplevet hvordan grækerne behandler disse stakkels hunde - både gadehundene men også deres egne. Når hvalpene bliver for store og ikke længere er nuttede, bliver de enten bundet til et træ i skoven til de dør, efterladt på en motorvej eller der bliver lagt gift eller mad med glasskår ud til dem!!!
Den sidste historie, jeg har hørt dernedefra, er om en lille hund, som blevet fundet langs en trafikeret vej. Denne lille stakkel havde fået klippet halen af med en saks. Herefter var den blevet overhældt med en brandbar væske, hvorefter man havde sat ild til den!!!
Jeg er lige ved at tude når jeg hører sådan noget!!!

Grækenland praler på deres postkort af at være sådan et smukt land - men hvad gjorde de feks til OL for at holde deres gader pæne og repræsentable? Alle gadehundene blev forgiftet, aflivet eller anbragt på et internat, hvor de døde en efter en af sult og tørst, og hvor der dagligt var slåskampe mellem hundene og hvor de svageste blev ædt!
Mon ikke dette sker igen, når der skal afholdes Det Internationale Melodigrandprix??

Men dette er virkeligheden og bagsiden af postkortet!!

Er det ikke på tide, at vi står sammen og siger, at det her vil vi ikke finde os i længere?

Men hvad skal vi gøre?
Skal vi "smide" Grækenland ud af EU?
Skal vi aflyse ferien til Grækenland?
Skal vi boykotte græske produkter?
Eller....???

Eller er det bare mig der er for sentimental???

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

ninna | Svar 02.07.2015 14:38

Hvordan får jeg en hund med hjem?
Den bor i en have,hvor der hænger et skilt med at den kan adopteres. Du må megetgerne ringe til mig på 22786722. VVenligst Ni

Sus 02.07.2015 15:50

Prøv at ring til en af kontakterne hos Græske hunde og hør om de kan hjælpe dig http://www.graeskehunde.dk/kontakt.html - der kræves papirer/dyrlægetjek mm

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:29

Helt nuttet! <3

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
02.07 | 15:50

Prøv at ring til en af kontakterne hos Græske hunde og hør om de kan hjælpe dig http://www.graeskehunde.dk/kontakt.html - der kræves papirer/dyrlægetjek mm

...
02.07 | 14:38

Hvordan får jeg en hund med hjem?
Den bor i en have,hvor der hænger et skilt med at den kan adopteres. Du må megetgerne ringe til mig på 22786722. VVenligst Ni

...
14.04 | 11:36
Hundeadfærd har modtaget 8
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE